De ce cred in existenta lui Dumnezeu -13

Sa spus, ca realitatea noastra se desfasoara sau se defineste in dimensiunea de spatiu-timp continuu… si aceasta este singura existenta.

Materialismul si-a format o dogma conform careia, exista numai si numai ceea ce putem percepe.

Prin anii 1950, astronomii au descoperit niste pulsatii sau stele neutronice. Acestea sunt constituite din materie inimaginabil de condensata. Propria gravitatie actioneaza asupra materiei, facand-o sa se condenseze. Acesta comprimare are ca rezultat cresterea gravitatiei. Se creaza o reactie in lant. Gravitatia produce o densitate marita, cresterea densitatii mareste forta gravitationala si asa mai departe. Tendinta este sa se ajunga la o densitate infinita si la reducerea extraordinara a dimensiunii.

Astfel de stele, nu deviaza lumina, asa cum fac alte stele ci o inghit. In aceasta faza, capata denumirea de gauri negre, pentru ca ele devin nevazute pentru totdeauna.

Noi vedem un obiect, deoarece reflecta sau emana lumina. Gaurile negre inghit lumina si astfel formeaza o materie invizibila. Dogma materialismului, exista doar ce putem percepe, este disfiintata de existenta gaurilor negre.

Exista trei zone de studiu ale gaurilor negre. Prima, la o anume distanta, lumina se comporta normal, fiind deviata ca de catre orice alt obiect. Apoi o alta zona unde, cum spuneam, lumina este inghitita. Dar, intre aceste doua, exista o zouna unde lumna nu este nici deviata si nici inghitita, ci cumva facuta prizoniera. Ea se va roti neancetat pe o orbita, si acesta, pentru ca in acesta zouna, timpul a incetat sa mai existe.

In acesta zouna, relatia spatiu-timp, care reprezinta universul nostru de vietuire, nu mai exista. Suntem la granita dintre realitatea noastra si o alta realitate.

Pe aceasta tema, Wilder Smith, om de stiinta, specialist in chimie scria: “Dincolo de orizontul evenimentelor, toate legile materiei cunoscute de noi, inceteaza sa mai existe. Legile chimice pe care noi le cunoastem, dispar. Legile fizice ale materiei si realitatea noastra materie-timp, inceteaza sa mai existe. Realitatea materiala determinata de timp ajunge numai pana la acest hotar. Ce este dincolo de acesta granita, apartine lui <dicolo> ”.

Existenta gaurilor negre, studiul savantilor asupra lor, aspra fenomenelor, constituie pentru mine dovada clara ca exista si alte realitati, pe care nu le intelegem, asa cum de altfel, exista cineva care stapaneste totul. Pe acest cineva, eu il numesc, Dumenzeu.

Publicitate

Despre ovi

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...
Acest articol a fost publicat în De ce cred in existenta lui Dumnezeu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce cred in existenta lui Dumnezeu -13

 1. deea zice:

  acest post este preferatul meu, si nu doar pentru ca este nr. 13…zona aceea, unde timpul a incetat sa mai existe, mi se pare f f tare…sincer, m-a coplesit…mi se pare un argument absolut deosebit…

 2. ovi zice:

  da…
  timpul ne afecteaza doar pe noi muritorii…
  in spatiu… timpul insa are alte valori… sau chiar dispare total…
  ceasurile astronautilor… in spatiu… chiar cele electronice ,nu doar cele mecanice… indica o derulare a timpului diferita decat pe pamant…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s