din emeailurile de azi – traim intr-o lume nebuna, nebuna de lagat

1.

Un biciclist a fost amendat pentru că a provocat daune unei gropi. Ce pedeapsă riscă? 

Un biciclist din orașul rus Penza a fost amendat de poliția rutieră pentru că a cauzat stricăciuni unei gropi din asfalt.
Bărbatul a intrat cu bicicleta într-o groapă, în noiembrie 2017, ajungând astfel la spital cu mai multe răni, iar bicicleta lui fiind avariată, scrie
Bărbatul a depus o plângere în care reclama existența acelei gropi, însă a ajuns chiar el să fie amendat.
„Bărbatul a nimerit într-o groapă în timp ce pedala cu bicicleta Forward Apache, cauzând daune”, se arată în amenda postată de bărbat pe o rețea de socializare.
El a refuzat să plătească amenda şi a contestat-o în instanță, care a decis că abaterea este una minoră și a schimbat amenda cu un simplu avertisment.
Potrivit sursei citate, în urma acestor incidente, groapa a fost a plombată.
2.

Povestea halucinantă a unui bărbat care, deși e viu, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

O soţie furioasă din Bârlad, România şi-a transformat în fantomă partenerul cu care se certase. L-a declarat mort în timp ce omul era plecat la muncă în Turcia, iar când bărbatul s-a întors în ţară poliţiştii de frontieră l-au anunţat că nu mai există. Judecătorii în faţa căror a apărut cerând să fie anulat certificatul de deces nu l-au putut ajuta: a trecut perioada în care putea face contestaţie, aşa că este imposibil să se întoarcă printre cei vii.
„Toată lumea ştia că e mort. Mort la turci”, spune o vecină.
3.

Un manager a avut o partidă de sex la birou, dar a uitat să oprească video-conferința

Unul dintre șefii companiei China Southern Power Grid s-a filmat în mod accidental în timp ce întreținea relații sexuale cu o subalternă în sediul central din orașul Guangzhou.Dezmățul celor doi a avut loc în sala de conferințe, la câteva minute după ce se terminase ședința regională la care au participat mai multe colege venite din diferite provincii.Managerul a uitat să deconecteze video-aparatul prin care ședința a fost transmisă în toate sediile din țară. Așa încât partida de sex incendiară a putut fi vizionată în direct.Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare din China și ulterior pe site-urile pornografice, potrivi
4.

Un patiser francez a fost amendat cu 3.000 de euro dintr-un motiv incredibil. Ce a făcut acesta?

Un francez a fost amendat cu 3.000 de euro dintr-un motiv incredibil: a muncit prea mult. Bărbatul, care este patiser într-un orășel din nord-estul țării, a muncit șapte zile pe săptămână, încălcând astfel o lege care prevede ca angajații să aibă cel puțin o zi de odihnă pe săptămână, scrie 
Cedric Vaivre are o patiserie în orășelul Lusigny-sur-Barse, de care se ocupă chiar el. În vara anului 2017, el a decis să țină patiseria deschisă șapte zile la rând. Acest lucru este însă împotriva legii, căci francezii sunt obligați să beneficieze de o zi liberă pe o săptămână. Din acest motiv, bărbatul a fost amendat cu nu mai puțin de … 3.000 de euro.
El susține însă că suma este mult prea mare, deși recunaște că a încălcat legea. În ajutorul lui au sărit și localnicii bărbatului, care au inițiat o petiție. Aceștia spun că „nu este nimic mai rău ca magazinele să fie închise atunci când sunt turiști” și consideră că este esențial ca patiseria să fie deschisă în fiecare zi.
„Suntem un sat mic, fără nicio altă patiserie. Afacerea lui este importantă pentru turiști”, a spus și primarul orășelului.
Lusigny-sur-Barse are doar 2.000 de locuitori, însă în timpul verii este vizitat de o mulțime de turiști care vor să admire lacurile din parcul natural.
5.

El e omul care a plătit bani grei ca să fie ucis. Motivul e absolut șocant

 
Miliardarul Sam Altman, în vârstă de 32 de ani, a plătit de curând o sumă uriașă, mai exact 10.000 $, pentru a fi ucis. Bărbatul vrea ca apoi întregul conținutului creierului său să fie conservat. 
Sam Altman este unul dintre cei 25 de oameni care susțin financiar firma Netcome ce promite că va asigura nemurirea creierului. Însă, pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie uciși prin injectarea unei substanțe chimice în creier. 
Când tehnologia va fi suficient de avansată, cei 25 de plătitori, printre care se numără și Altman, vor recurge la aceasta sinucidere asistată, iar creierele lor vor trăi veșnic în lumea virtuală, după cum susține Robert McIntyre, fondatorul firmei, potrivit 

Despre ovi

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s