De ce cred in existenta lui Dumnezeu – 7

Universul intreg este format din corpuri care se rotesc in jurul propriei axa si in jurul altor corpuri… apoi  grupuri enorme de corpuri se rotesc impreuna cu viteze uluitoare, si pe o traiectorie fantastic de exacta. Totul este cuprins in miscare intr-o ordine desavarsita…

Omul, fiinta inteligenta, a reusit sa creeze corpuri, care se rotesc in jurul pamantului, pe care le-a numit sateliti artificiali.

Satelitii artificiali, sunt niste realizari extraordinare, desi sunt minunscule, comparativ cu alte planete, ele poarta prin spatiu doar cativa oamni. Desi au fost concepute dupa niste calcule extrem de riguroase, folosindu-se cunostitele cele mai avansate de tehnica, ele au totusi o viata foarte scurta. Oricum ar fi acesti sateliti artificiali, ei nu au aparut de la sine, nici nu puteau sa apara de la sine, iar viata lor este coordonata si monitorizata de cei care i-au creat.

Pamanutul este tot un satelit, care poarta in miscarea lui in jurul soarelui, miliarde de oameni. Niciodata nu a deviat catusi de putin de la traiectoria lui, iar noi oameni inca nu suntem siguri nici cel putin de vechimea lui.

Cum as putea sa cred ca, pamantul si toate celelate,  au aparut de  la sine? Nu pot sa cred asa ceva. Dimpotriva, cred ca a existat si exista o intelepciune, un Dumenzeu, care a proiectat toate acestea, si acum vegheaza asupra bunui mers al intregului univers.

Pornid de la existenta satelitilor artificiali, am convingerea ca, acolo undeva, este Dumnezeu care a adus totul la existenta.

Despre ovi

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...
Acest articol a fost publicat în De ce cred in existenta lui Dumnezeu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce cred in existenta lui Dumnezeu – 7

  1. deea zice:

    f fain argumentat…ce multe dovezi clare avem ale existentei lui Dumnezeu, cum oare se poate nega aceasta?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s